Bellatorem

over Bellatorem

ALPACA VERKOOP EN INFORMATIE

In het Brabantse Almkerk genieten wij elke dag van onze prachtige alpaca’s. De alpaca is een super lief en zachtaardig dier en ziet er ook nog eens heel leuk uit. De alpaca komt van oorsprong uit Zuid-Amerika (Peru, Bolivia en Chili), maar ook in Europa worden ze op steeds meer plaatsen gehouden. Ze worden gehouden vanwege hun aantrekkelijke koppies, het fokken van raszuivere dieren en de hun super zachte wol. U kunt bij ons terecht voor informatie over het houden van alpaca’s en bieden wij ook verschillende alpaca’s te koop aan.

ALPACA KOPEN

Wil u een alpaca kopen? Daar kunnen wij u mee helpen. Wij hebben diverse alpaca’s uit onze eigen kudde te koop. Van drachtige merries tot (on)gecastreerde hengsten. Bent u nieuwsgierig naar deze bijzondere dieren? Maak dan een afspraak om eens langs te komen om onze alpaca’s in het echt te bekijken.

ALPACAWOL

Elk jaar worden onze alpaca’s geschoren. De wol van een alpaca is van zeer hoge kwaliteit die sterker, warmer en lichter is dan de wol van schapen en het is ook nog eens hypo-allergeen. Alpacawol is er in 22 natuurlijke tinten. De ruwe wol is vrij van lanoline waardoor de verwerking relatief eenvoudig is.  Elk jaar worden onze alpaca’s geschoren en hebben we een mooie wolopbrengst. Deze alpacawol is ideaal voor thuisspinners. De alpacawol is bij ons te koop. Heeft u interesse mail of bel ons.

ERKEND ALPACAFOKKER

Wij zijn erkend alpacafokker en aangesloten bij de AAB (Alpaca Association Benelux)

Diensten: 
Dekservice
Verkoop alpacas
Alpaca rassen: 
Huacaya
Adres: 
Laagt 2
4286 LV
Almkerk
Website: