Alpaca Tumulus

over Alpaca Tumulus

Fijn dat u een kijkje komt nemen op onze website en graag meer te weten komt over deze prachtige dieren. Het is eens wat anders dan een geitje...

Alpaca Tumulus is een fokkerij die staat voor kwaliteit. Ook dagen wij onszelf keer op keer uit om nieuwe unieke bloedlijnen te voorzien in Europa om zo aan de hoogste eisen te kunnen voldoen. Ze moeten een uitzonderlijk mooie vacht hebben en dit op een correct gebouwd lichaam. Maar zeker niet te vergeten is ook hun karakter speelt een rol want niet te vergeten dat ook dit erfelijk is!

U kan bij ons natuurlijk terecht voor alpaca's maar ook voor dekkingen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een aantal elite hengsten in een hele waaier van kleuren. 
Of bent u op zoek naar een gezelschapsdier, ook daar helpen wij u graag mee. Of had u graag een merrie gehad al dan niet drachtig? Geen enkel probleem, daar kunnen wij u ook mee van dienst zijn.

Verder zijn wij ook invoerder van de alpaca brok Camelid Complete Feeds, deze alpaca brok werd samengesteld in samenspraak met voedingsdeskundigen en dierenartsen gespecialiseerd in alpaca's.

Heeft u nog vragen over deze zachte lieve dieren? Aarzel dan niet, wij staan u graag te woord. Of een vrijblijvend bezoekje aan onze boerderij? Neem gerust even contact met ons op!

Ook melden wij met veel trots dat ook wij het label hebben gekregen van de Alpaca Association Benelux van ERKENDE ALPACAFOKKER!!! Al onze dieren zijn gechipt en geregistreerd

Diensten: 
Advies
Alpaca wandelingen
Cursussen / workshops
Dekservice
Export alpacas
Import alpacas
Scheerservice
Verkoop alpacaproducten
Verkoop alpacas
Verkoop wol
Alpaca rassen: 
Huacaya en Suri
Adres: 
Groenplaats 10
3890
Gingelom
Website: